Dame med ballong
Tove Lill på CM Jeans er en av butikkene som deltar under BYdager i 2024. Foto: Polarnatt for Hammerfest Næringsforening.

Velkommen til BYdager!

07. Mars 2023 | Tekst: HFNF
Hammerfest Næringsforening er stolt av å kunne presentere BYdager. Et handelskonsept som inneholder flotte premier, spennende arrangementer og gode tilbud og priser fra butikkene som deltar. 

 

I et forsøk på å bekjempe netthandelens økende innflytelse og styrke Hammerfest som handelsdestinasjon, vil BYdager samle lokale handelsaktører under én paraply. Lars Bjørkli, direktør i Hammerfest Næringsforening, gleder seg over initiativet og potensialet konseptet har til å gjenopplive byens handelsliv.
 

- Samarbeidet gjennom BYdager vil ikke bare tiltrekke lokalbefolkningen, men også besøkende fra nærliggende områder. Dette vil bidra til økt omsetning for lokale bedrifter og forbedret tilbud for innbyggerne i Hammerfest og omkringliggende distrikter, sier Bjørkli.
 

Et sterkt bånd
BYdager er ikke bare et forsøk på å øke salget, men også å styrke samfunnseffektene og skape en levende handelsopplevelse.
- Vi tror på å bygge sterke bånd mellom lokale handelsaktører, innbyggere og besøkende.Vi søker å skape en pulserende atmosfære ved å arrangere livlige og engasjerende aktiviteter som speiler og vekker til livet råskapen i handelsbyen Hammerfest.


Synliggjøring
I tillegg til å fremme fellesskap og engasjement, vil BYdager fokusere på å skape unike handelsopplevelser gjennom storytelling og digital markedsføring.

- Vi forplikter oss til å skape et handelsmiljø der butikkene ikke bare tilbyr produkter, men også deler historier og skaper opplevelser. Gjennom moderne markedsføring vil vi synliggjøre et totalprodukt som står seg i møtet med fremtiden, sier Bjørkli avslutningsvis. 

Du finner mer informasjon om tilbud, konkurranser og deltakende butikker på https://bydager.hammerfestby.no/

 

facebook

Les Flere Nyheter