Aurora
- Hammerfest har et spennende og variert næringsliv, med en gjennomføringskultur som jeg synes virker utrolig interessant. Foto: HFNF

Hun er ansatt som ny rådgiver i Hammerfest Næringsforening

14. November 2022 | Tekst: Hammerfest Næringsforening
Aurora Vika Leiton Cortazzo (25) er ansatt som ny rådgiver i Hammerfest Næringsforening. Hun har en bakgrunn i fra medier og kommunikasjon, og kommer fra en jobb i Hammerfest kommune. Vika Leiton Cortazzo ser frem til å være med å utgjøre en forskjell for det lokale næringslivet i Hammerfest.
Vika Leiton Cortazzo har studert medier- og kommunikasjon i Stavanger, og vil lede kommunikasjonsarbeidet til Hammerfest Næringsforening i tiden fremover. 

- Vi skal jobbe for at våre medlemsbedrifter og beslutningstakere hører fra oss, og til enhver tid har tilgang på informasjon om hva som rører seg i foreningen og næringslivet forøvrig, sier hun. 

Vika Leiton Cortazzo sier det er muligheten for å utgjøre en forskjell som var hovedårsaken til at hun søkte på stillingen. 

- Hammerfest har et spennende og variert næringsliv, med en gjennomføringskultur som jeg synes virker utrolig interessant. Det å være med å utgjøre en forskjell for våre medlemsbedrifter ser jeg frem til å gå i gang med, sier hun. 

Direktør i Hammerfest Næringsforening, Lars Bjørkli er veldig fornøyd med ansettelsen. 

- I Aurora får Hammerfest Næringsforening virkelig inn en ressurs som våre medlemsbedrifter kommer til å merke. Hun har bakgrunnen og det riktige ambisjonsnivået som er nødvendig for å løfte foreningen, og sikre at vi er det viktigste samlingspunktet for næringslivet i Hammerfest også i årene som kommer, sier Bjørkli. 

Aurora Vika Leiton Cortazzo begynner i stillingen 16. januar 2023.
facebook

Les Flere Nyheter