Yngve Sletten
Yngve Sletten ble valgt til ny styreleder på årsmøtet tirsdag 7. juni. I tillegg kommer Katrine Næss (Visit Hammerfest) og Torgeir Nilsen (Cermaq) inn i styret.

Han blir ny styreleder i Hammerfest Næringsforening

10. Juni 2022 | Tekst: Hammerfest Næringsforening
På årsmøte tirsdag 7. juni ble nytt styre i foreningen valgt. Ny styreleder er Yngve Sletten som er eier og grunder av entreprenørfirmaet Gravepartner AS.
 
Sletten overtar etter mange-årig nestor for Hammerfest Arvid Jensen. Sletten har det siste året vært nestleder i styret og er godt kjent med både muligheter og utfordringene for lokalt næringsliv.

- Uttrykket å hoppe etter Wirkola har fått en ny mening for meg. Jeg ser frem til å ta videre del i det arbeidet Hammerfest Næringsforening gjør. Vi trenger utvikling, og jeg synes det er givende å få ta del i dette på styrerommet, sier Sletten.

Nye styremedlemmer

Katrine Næss (Visit Hammerfest) og Torgeir Nilsen (Cermaq) ble også valgt inn som nye styremedlemmer i foreningen. Som et ledd i årsmøtebehandlingen ble det gjennomført en vedtektsendring som utvider styret fra fem fast møtende, til seks fast møtende. Yngve Sletten er glad for at nye bransjer er kommet til.

- Næringsstrukturene i Hammerfest er stadig i endring. Det å nå tilegne styrekompetanse på viktige områder som reiseliv og sjømat er helt nødvendig for det arbeidet foreningen skal gjøre i årene fremover. Katrine og Torgeir komplementerer uten tvil den allerede eksisterende styresammensetningen og vil gli fort inn i det arbeidet som gjøres, sier Sletten.

Takker av

Arvid Jensen ble hyllet av årsmøtet og fikk utdelt blomster som takk for sin innsats. Jensen, som også fikk utdelt Hedersprisen på årets Næringslivsdag for sin store betydning, er sikker på at det nye styret blir å fortsette den gode jobben.

-Jeg ønsker Yngve og resten av det nye styret lykke til i det videre arbeidet. Jeg har stor tiltro til den gjengen som fortsetter og er sikker på at de vil legge ned både tid og innsats i ny næringsutvikling. Hammerfest står overfor en ny gullalder, men dette krever mye innsats fra mange parter. Jeg er sikker på at Hammerfest Næringsforening vil være en viktig aktør i dette arbeidet i årene som kommer, sier Jensen.

Styret:
Yngve Sletten, leder, Gravepartner
Roger Bloch, styremedlem, Monter Bloch
Sigrid Sandberg, styremedlem, No.19
Trine Kræmer Eliassen, styremedlem, SAR Gruppen
Katrine Næss, styremedlem, Visit Hammerfest
Torger Nilsen, styremedlem, Cermaq
Hilde Brekmo, varamedlem, Digforsk
Runar Eriksen, varamedlem, Coop Hammerfest
 
facebook

Les Flere Nyheter