Personer i et møtelokale
Sigrid Ina Simonsen fra Norsk olje og gass ga viktige perspektiver på hvordan vi opprettholder et høyt aktivitetsnivå i Barentshavet. Foto: HFNF

Endelig kunne vi treffes

17. Mars 2022 | Tekst: Hammerfest Næringsforening
Årets første samling i Olje- og gassforum satte fokus på fremtiden, og ga et innblikk i hva som rører seg i årene som kommer. 
Hvordan er utsiktsbilde for fremtidig aktivitet i Barentshavet? Dette var noe at det som ble presentert på årets første samling i Olje- og gassforum. Sigrid Ina Simonsen fra Norsk olje og gass ga et innblikk i hva som rører seg av aktivitet, samt ga viktige perspektiver på klima-omstillingen bransjen står midt oppe i. 

Videre fikk vi høre fra ny daglig leder i Oss-Nor Hammerfest AS, Terje Rogde, om deres aktivitet og tjenester - og hvordan de ser på fremtiden. Avslutningsvis ga operatørselskapene et oversiktsbilde over aktivitet og status. 

Direktør i Hammerfest Næringsforening, Lars Bjørkli kunne også fortelle at forumet skal gjennomgå en prosess med det lokale næringslivet, for å sikre at forumets innhold er i tråd med den omstillingen samfunnet står overfor.

- Dette skal aktørene i Olje- og gassforum få forme i egen regi. Hvordan sikrer vi en sterk lokale leverandørindustri også i årene som kommer? Det er viktige spørsmål som må drøftes og diskuteres også i innretningen av forumet. Vi tar sikte på å påbegynne dette allerede før sommeren, sier Bjørkli. 
facebook

Les Flere Nyheter